Наказом адміністрації НВО у закладі освіти з 23 вересня поточного року: 

  1. Організовано освітній процес в 1-4 класах шляхом використання очної форми навчання (виконання вчителями початкових класів вимог п. 151 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236).
  2. Організовано освітній процес в 5-11 класах шляхом використання технологій дистанційного навчання з 23 вересня 2021 року й до виконання вимог п. 151 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2021 року № 954 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України».
  3. Організовано гурткову роботу позашкільного центру «Школа мистецтв» відповідно до організації освітнього процесу в 1-4 та 5-11 класах (виконання працівниками ПЦ вимог п. 151 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236).

Згідно цього ж наказу працівники закладу освіти мають забезпечити неухильне виконання протиепідемічних заходів, відповідно до рівня карантинної зони, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби COVID-19 затверджених постановою Головного Державного санітарного лікаря України від 06 вересня 2021 року № 10 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та оновленого алгоритму дій керівника закладу освіти у разі виявлення у здобувача освіти або працівника закладу ознак гострого респіраторного захворювання.

Такі міри були вжиті у зв’язку із переходом з 23 вересня 2021 року України до «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, враховуючи в роботі постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2021 року № 954 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21 вересня 2021 року № 35, наказом управління освіти Кропивницької міської ради від 22 вересня 2021 року № 542/о «Про продовження дії адаптивного карантину», неухильно дотримуючись вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 221 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби SARS-CoV-2» (зі змінами та доповненнями, внесеними відповідними постановами Кабінетом Міністрів України), з метою запобігання поширенню в закладі освіти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, мінімізації безпосередніх фізичних контактів між учасниками освітнього процесу, освоєння здобувачами освіти та виконання навчальних планів і програм. 

Медичним сестрам закладу необхідно:

  • Не допускати до роботи працівників, визначених такими, що потребують самоізоляції відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я.
  • Рекомендувати педагогічним працівникам в процесі викладання навчальної дисципліни в очній формі використовувати захисні щитки.
  • Посилити контроль за дотриманням правил особистої гігієни всіма учасниками освітнього процесу.
  • Здійснювати щоденний моніторинг щодо вакцинації працівників закладу освіти.
  • Провести додаткову роз’яснювальну роботу серед працівників закладу освіти щодо важливості проведення особистого вакцинування.

Адміністрація закладу освіти зобов’язана:

  • Приймати рішення щодо заборони відвідування закладу освіти, якщо на самоізоляції через контакт із пацієнтом з підтвердженим випадком захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19, перебуває більше ніж 50 відсотків здобувачів освіти та персоналу закладу.
  • Приймати рішення щодо організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання у разі виявлення захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19 серед учасників освітнього процесу для контактних здобувачів освіти

Черговому адміністратору наказано:

  • Дозволяти вхід до приміщень закладу освіти учнів та працівників закладу освіти при наявності захисної маски або респіратора (крім учнів 1-4 класів).
  • Заборонити вхід та перебування в закладі освіти сторонніх осіб.

Організація навчання з використанням дистанційних технологій навчання забезпечена та посилання розташовані на сайті та в вайбер-групах. Просимо не пропускати онлайн уроки! Скоро зустрінемось!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *