Персонал та учні НВО №32-ПЦ «Школа мистецтв» приєднались до Всеукраїнської благодійної акції «Монетки дітям», зініційованої Нацбанком України спільно з фондом «Таблеточки». Ідея акції полягає у тому, що протягом всього вересня потрібно знайти у себе монети номіналом 25 копійок, які рік як вийшли з обігу та кинути у спеціальну скриньку на рецепції НВО №32. Всі зібрані монети адміністрація школи передасть банкам-партнерам і всі вони йтимуть на допомогу онкохворим дітям.

«Обидві наші скриньки для збору 25-копійчаних монеток знаходиться на двох шкільних рецепціях і кожен працівник, учень або гість школи може долучитись до акції, – розповідає директорка НВО №32 Анна Ніжнікова. – Основна проблема – знайти у себе ці монети. Особисто я шукала кілька днів, але знайшла лише декілька. Закликаю всіх передивитись свої кишені, копілки, інші «схованки» у ваших помешканнях. Впевнена, кілька монеток обов’язково знайдеться. Приносьте, будь ласка їх до нашої школи і кладіть до скриньки. Разом допоможемо дітям, які щоденно боряться з раком».

Ініціатори акції розповідають, як можна долучитись до акції:

  1. Зареєструвати свій колектив/навчальний заклад/клас для участі в акції.
  2. Збирайте монети у пластикові пляшки: 1,5-літрова пляшка = 500 грн, 5-літрова = 1700 грн.
  3. Відвезіть зібрані монети до найближчого відділення банка-партнера* (Ощадбанк, Raiffeisen Bank, ПУМБ, OTP Bank, Україна, МТБ банк и Індустріалбанк).
  4. Перерахуйте гроші на рахунок фонду на допомогу онкохворим дітям.
  5. Отримайте спеціальний диплом і безмежну вдячність тих, кому ці грохі рятують життя

Деталі акції та всі додаткові матеріали зі збору монет за посиланням?? https://bit.ly/3ywe2hb

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *