Вельмишановні батьки!


Чудовою травневою традицією для всіх українських шкіл є Свято останнього дзвоника, який сповіщає, про те, що попереду для когось відпочинок, для когось вирішальний крок вперед, для когось знайомство з новим…
Але для всіх нас цьогорічне завершення навчального року зовсім не схоже на попередні. Три місяці війни на нашій українській землі. Зруйновані школи, зруйновані долі!
Ми чуємо відлуння війни у звуках сирен щодня, ми відчуваємо війну з болем рідних загиблих, ми пошепки молимось «повертайся живим», а співаючи про червону калину, плетемо маскувальні сітки та робимо все, що можливо для передової, для фронту, аби наблизити Переможний день!
Усупереч війні, сьогодні обов’язково пролунає останній дзвоник для всіх наших учнів. Та особливим він стане для наших випускників – учнів 11-го класу! Друзі, сьогодні ваш переможний день!) Від щирого серця вітаю вас! Бажаю кожному щасливої долі, здійснення заповітних мрій, впевненості у своїх силах та досягнення поставленої мети!
Шановні вчителі! Як зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, ви герої освітнього фронту нашої Держави! Поруч з вами працівники закладу, які докладають чимало зусиль для того, щоб освітній фронт був затишним та безпечним простором. Вдячна вам усім за відданість роботі та особисту підтримку, любов до дітей та турботу про них.
Дорогі батьки! Дзвоник лунає сьогодні і для вас!))) Він для вас стартує в нове десятиріччя! Залишайтеся друзями для своїх дітей, будьте міцним корінням для них, ваша підтримка і любов важливі завжди, скільки б дитині не було років. Від усього колективу вдячна вам за розуміння та довіру!


Бажаю всім злагоди та добра, миру в родинах, миру країні!
Попереду у нас багато весен, радісних та квітучих!
Ми все відбудуємо! Ми – сильні! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *